ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/ΝΕΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (10/5/22)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια, με σχετική επιστολή του στον Υπουργό Υγείας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του σχετικά με την πρόσφατη απόφαση απόρριψης του αιτήματος για την ένταξη του φαρ

Περισσότερα

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, διακρίθηκε στον Διεθνή Διαγωνισμό «UPLIFT Innovation Challenge» για το project «Me and my doctor».

Περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΤΟΠΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ 2021 – ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟ 40 ΧΩΡΕΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατοπικής Δερματίτιδας καθιερώθηκε από την Διεθνή Ένωση Οργανώσεων των Ασθενών με Δερματολογικές Παθήσεις (Global Skin) και γιορτάζεται στις 14 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, από το 2018. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση και η υποστήριξη των ασθενών που ανήκουν στην ίδια κοινότητα, καθώς και η ενημέρωση του κοινού για την επίδραση που έχει η νόσος στη ζωή των ασθενών και των φροντιστών τους.

Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ «Η ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΝΟΣΗΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ: ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ»

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τις συννοσηρότητες της Ψωρίασης

Στο νέο ενημερωτικό φυλλάδιο για την Ψωρίαση και τις Συννοσηρότητές της εξειδικευμένοι γιατροί ενημερώνουν τους ασθενείς για τα Νοσήματα του Πεπτικού Συστήματος, τα Καρδιαγγειακά Νοσήματα και το Μεταβολικό Σύνδρομο.

Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ: ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ

 Ενημερωτικό Βίντεο για την Ατοπική Δερματίτιδα: Μύθοι & Αλήθειες

Ο  Σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια δημιούργησε ένα νέο ενημερωτικό βίντεο για την Ατοπική Δερματίτιδα. Πρόκειται για μία χρόνια φλεγμονώδη και κνησμώδη δερματοπάθεια, η οποία εμφανίζεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Συχνά ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζει στην ενήλικη ζωή των ασθενών.

Περισσότερα

 Το «Επιδέρμια» διεκδικεί τα δικαιώματα των ασθενών

Άμεσες πληροφορίες για τον σύλλογο και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Epidermia στο Facebook.

Μετάβαση

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας