Είστε εδώ

«ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, βραβεύτηκε στα Healthcare Business Awards 2020 για την ιστοσελίδα www.psoriasimou.gr που δημιούργησε σε συνεργασία με την Cactus Digital Growth. Η επιτροπή έδωσε το Χρυσό Βραβείο στο Επιδέρμια στην κατηγορία «Σύλλογοι Ασθενών», Δράσεις με στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση/πρόληψη, αναγνωρίζοντας έτσι το σημαντικό ρόλο που ασκεί το psoriasimou.gr στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα.

          Το psoriasimou.gr είναι μία ενημερωτική ιστοσελίδα, στην οποία όλοι οι ασθενείς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έγκυρη κι επιστημονικώς τεκμηριωμένη πληροφόρηση από ειδικούς επιστήμονες, σε θέματα που αφορούν την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα. Στο psoriasimou.gr θα βρει ο ενδιαφερόμενος άρθρα εξειδικευμένων επιστημόνων για την ψωριασική νόσο, ενημερωτικά βίντεο, κουίζ και infographics, υλικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Europso και της IFPA, καθώς και προσωπικές ιστορίες ασθενών.

Η ομάδα του Επιδέρμια νιώθει ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση γι’ αυτήν τη διάκριση που αναγνωρίζει το έργο και την προσπάθειά της. Το Επιδέρμια δεσμεύεται να συνεχίσει προς αυτήν την ασθενοκεντρική κατεύθυνση με στόχο την έγκυρη ενημέρωση και τη μείωση της στιγματοποίησης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορεί κανείς να δει αναλυτικά τα βραβεία: https://www.healthcareawards.gr/

 Το «Επιδέρμια» διεκδικεί τα δικαιώματα των ασθενών

Άμεσες πληροφορίες για τον σύλλογο και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Epidermia στο Facebook.

Μετάβαση

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2019

Επικοινωνήστε μαζί μας