Είστε εδώ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ & ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, στα πλαίσια της ενημέρωσης των ασθενών και του κοινού, για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα, και διαπιστώνοντας το κενό και τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για ψηφιακή ενημέρωση, αποφάσισε να υλοποιήσει την καμπάνια με τίτλο «Η Ψωρίαση μου». Κεντρικός άξονας αυτής της καμπάνιας είναι η ιστοσελίδα www.psoriasimou.gr, η οποία παρέχει έγκυρη κι επιστημονικώς τεκμηριωμένη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τις νόσους. Με την ιστοσελίδα αυτή, όλοι οι ασθενείς και οι οικογένειες τους, από κάθε γωνιά της Ελλάδος, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει γενικές πληροφορίες για το κοινό και τους ασθενείς.

 

Ειδικότερα, στο psoriasimou.gr βρίσκει κανείς δύο μεγάλες ενότητες για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα, καθώς και  πληροφορίες που αφορούν τις θεραπείες, τη διάγνωση, τα συμπτώματα, και διάφορες πρακτικές συμβουλές για τις νόσους. Επίσης, υπάρχουν ειδικά θέματα-άρθρα, όπως το παγκόσμιο ψήφισμα για την ψωρίαση και τη σχέση της ψωρίασης με τη γυναίκα. Η ιστοσελίδα δεν θα μπορούσε να μην περιέχει και μαρτυρίες-προσωπικές καταθέσεις των ασθενών. Μαζί με την ενότητα «Ο λόγος στους ασθενείς», υπάρχει και η ενότητα «Ο λόγος στους ειδικούς», στην οποία παρουσιάζονται κείμενα από ειδικούς ιατρούς, καθώς και ενημερωτικά βίντεο για τις νόσους από διακεκριμένους επιστήμονες. Πρόκειται για μία δυναμική ιστοσελίδα, στην οποία οι επιμέρους ενότητες θα εμπλουτίζονται διαρκώς. Τέλος, στο www.psoriasimou.gr μπορεί κανείς να βρει ένα κουίζ που «τεστάρει» τις γνώσεις για την Ψωρίαση και την Ψωριασική Αρθρίτιδα.

 

 Η καμπάνια «Η Ψωρίαση μου» υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιριών: Genesis Pharma , AbbViePharmateuticals S.A.,Βιανέξ A.E. Leo Φαρμακευτική Ελλάς Α.Ε., Pfizer Hellas A.E. και UCB A.E.

 Το «Επιδέρμια» διεκδικεί τα δικαιώματα των ασθενών

Άμεσες πληροφορίες για τον σύλλογο και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Epidermia στο Facebook.

Μετάβαση

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2019

Επικοινωνήστε μαζί μας