Είστε εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ «Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ»

Ενημερωτικό φυλλάδιο «Η Επίσκεψή μου στον Γιατρό»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, δημιούργησε το ενημερωτικό φυλλάδιο «Η Επίσκεψή μου στον Γιατρό», στο οποίο ο ασθενής μπορεί να βρει πρακτικές συμβουλές που αφορούν την επίσκεψη στον δερματολόγο καθώς και στον ρευματολόγο.

 Ειδικότερα, μέσα από το φυλλάδιο ο ασθενής παίρνει χρήσιμες συμβουλές ούτως ώστε να ακολουθήσει μία σωστή προετοιμασία πριν την επίσκεψη, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής, προκειμένου να αποκομίσει τα βέλτιστα από την επίσκεψη στον θεράποντα ιατρό του και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τον διαθέσιμο χρόνο της επίσκεψης. Με αυτόν τον τρόπο ο ασθενής θα αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες για τη νόσο και τα φάρμακά του και κατά συνέπεια μια καλύτερη διαχείριση της ασθένειας. Το φυλλάδιο ολοκληρώνεται με συμβουλές για μετά την επίσκεψη του ασθενή στον γιατρό.

Η επιστημονική επιμέλεια του κειμένου έγινε από την κα. Έφη Σίμου (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επικοινωνίας και Μέσων στη Δημόσια Υγεία. Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας. Σχολή Δημόσιας Υγείας. ΠΑΔΑ)

Η δράση υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-Lilly.

Ενημερωτικό φυλλάδιο «Η Επίσκεψή μου στον Γιατρό»

 Το «Επιδέρμια» διεκδικεί τα δικαιώματα των ασθενών

Άμεσες πληροφορίες για τον σύλλογο και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Epidermia στο Facebook.

Μετάβαση

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2020

Επικοινωνήστε μαζί μας