Είστε εδώ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΩΡΙΑΣΗΣ 2019 – LET’S GET CONNECTED

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης είναι αφιερωμένη σε ανθρώπους που ζουν με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα. Στις 29 Οκτωβρίου, στοχεύουμε στην αντιμετώπιση των αναγκών τους:

Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης είναι Let’s get connected, διότι ενωμένοι  έχουμε ισχυρότερη φωνή και μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας, που είναι:

 

·         Η Πληροφόρηση του κοινού για τη νόσο και τη μη μεταδοτικότητα της. Η ψωρίαση επηρεάζει πάνω από 125 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο - όχι μόνο σωματικά, αλλά και κοινωνικά, συναισθηματικά και οικονομικά. Η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης στοχεύει στην ανάδειξη αυτού του χαρακτηριστικού της εξουθενωτικής αυτής νόσου και στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για τις συνέπειες που έχει η νόσος στη ζωή των ανθρώπων.

§  Η Πληροφόρηση ασθενών για τη νόσο τους. Για πολλούς, η ψωρίαση εξακολουθεί να είναι μια σχετικά άγνωστη ασθένεια. Την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, διαδίδουμε τις  πληροφορίες για την ψωρίαση, και διαλύουμε τους κοινούς μύθους.

§  Η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης αποτελεί ευκαιρία για την κοινότητα ψωρίασης να μιλήσει και να ακούσει τη φωνή της. Πολλοί άνθρωποι που ζουν με την ψωρίαση αγωνίζονται για να κάνουν  τον κόσμο να ακούσει τις ανάγκες τους

 

 

 Η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης καθιερώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση (IFPA), και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Οκτωβρίου εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια, ως ετήσια ημέρα αφιερωμένη σε άτομα με ψωρίαση και  ψωριασική αρθρίτιδα.

Η χώρα μας εκπροσωπείται στην IFPA από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα Επιδέρμια.

 Το «Επιδέρμια» διεκδικεί τα δικαιώματα των ασθενών

Άμεσες πληροφορίες για τον σύλλογο και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Epidermia στο Facebook.

Μετάβαση

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2019

Επικοινωνήστε μαζί μας