Είστε εδώ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΟΠΥΥ

- Ανεύρεση Φαρμακείου: Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα Ε.Ο.Π.Υ.Υ. - Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας για να δείτε από ποιο φαρμακείο μπορείτε να παραλαμβάνετε τα φάρμακά σας.

 

- Τρίμηνες Συνταγές: Οι ασφαλισμένοι έχουν την δυνατότητα να εκτελέσουν τις τρίμηνες συνταγές που έχουν στην διάθεσή τους ώστε να μην χρειαστεί να επισκεφτούν τρεις φορές το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ για το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

- Παραλαβή Φαρμάκων: Όσοι ασθενείς λαμβάνουν φάρμακα Υψηλού Κόστους από τα Φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να ορίσουν άτομο που θα παραλαμβάνει τα φάρμακά τους με μία απλή υπεύθυνη δήλωση -η οποία δεν χρειάζεται θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής. Στην υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να αναγράφονται ο αριθμός ταυτότητας και το ΑΦΜ του ατόμου που θα παραλάβει.

 

- Αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους στο σπίτι

Ορισμένα προγράμματα υποστήριξης ασθενών, καθώς και κάποιοι Δήμοι της χώρας, διευκολύνουν τους ασθενείς, μέσω της δυνατότητας αποστολής φαρμάκων υψηλού κόστους στο σπίτι.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

- Ενημέρωση για τα φαρμακεία του ΕΟΠΠΥ στην Αθήνα: Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του παλαιού φαρμακείου που λειτουργούσε στην περιοχή του Γκύζη, σε νέο ιδιόκτητο κτίριο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με εύκολη πρόσβαση στους πολίτες, καθώς βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό. Το νέο φαρμακείο έχει ξεκινήσει την λειτουργία του η οποία έχει πολύ θετικά αποτελέσματα και έτσι ο Οργανισμός προχωρά άμεσα στην λειτουργία και δεύτερου φαρμακείου στο ίδιο κτίριο, που θα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους κυρίως από το Φαρμακείο στην λεωφόρο Αλεξάνδρας 119 το οποίο έκλεισε, μετά την απόφαση για 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρας ως κέντρου υποδοχής και εξυπηρέτησης περιστατικών COVID 19.

 Το «Επιδέρμια» διεκδικεί τα δικαιώματα των ασθενών

Άμεσες πληροφορίες για τον σύλλογο και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Epidermia στο Facebook.

Μετάβαση

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2019

Επικοινωνήστε μαζί μας