ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/ΝΕΑ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΤΟΠΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ 2021 – ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟ 40 ΧΩΡΕΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατοπικής Δερματίτιδας καθιερώθηκε από την Διεθνή Ένωση Οργανώσεων των Ασθενών με Δερματολογικές Παθήσεις (Global Skin) και γιορτάζεται στις 14 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, από το 2018. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση και η υποστήριξη των ασθενών που ανήκουν στην ίδια κοινότητα, καθώς και η ενημέρωση του κοινού για την επίδραση που έχει η νόσος στη ζωή των ασθενών και των φροντιστών τους.

Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ «Η ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΝΟΣΗΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ: ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ»

Ενημερωτικό φυλλάδιο για τις συννοσηρότητες της Ψωρίασης

Στο νέο ενημερωτικό φυλλάδιο για την Ψωρίαση και τις Συννοσηρότητές της εξειδικευμένοι γιατροί ενημερώνουν τους ασθενείς για τα Νοσήματα του Πεπτικού Συστήματος, τα Καρδιαγγειακά Νοσήματα και το Μεταβολικό Σύνδρομο.

Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ: ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ

 Ενημερωτικό Βίντεο για την Ατοπική Δερματίτιδα: Μύθοι & Αλήθειες

Ο  Σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια δημιούργησε ένα νέο ενημερωτικό βίντεο για την Ατοπική Δερματίτιδα. Πρόκειται για μία χρόνια φλεγμονώδη και κνησμώδη δερματοπάθεια, η οποία εμφανίζεται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Συχνά ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζει στην ενήλικη ζωή των ασθενών.

Περισσότερα

ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ

Η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία (Ε.Ρ.Ε.) εξέδωσε ανακοίνωση με συστάσεις που αφορούν την χορήγηση της αναμνηστικής δόσης του εμβολίου έναντι του SARS-CoV-2 σε ασθενείς με ρευματικά νοσήματα.

Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

 Ενημερωτικό Βίντεο για την Ατοπική Δερματίτιδα

Ο  Σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια δημιούργησε ένα ενημερωτικό βίντεο για την Ατοπική Δερματίτιδα, μία χρόνια φλεγμονώδη πάθηση που προκαλεί έντονο κνησμό. Με το βίντεο αυτό μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τα συμπτώματα της Ατοπικής Δερματίτιδας, τα σημεία εμφάνισης, τις εξάρσεις και τις υφέσεις καθώς για την επίδραση που έχει η νόσος στη ζωή των ασθενών.

Περισσότερα

 Το «Επιδέρμια» διεκδικεί τα δικαιώματα των ασθενών

Άμεσες πληροφορίες για τον σύλλογο και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Epidermia στο Facebook.

Μετάβαση

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας