ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/ΝΕΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΨΩΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (13/12/2022)

Το χρονικό διάστημα Μαρτίου- Απριλίου 2021 το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η εταιρεία συμβουλευτικής σε θέματα οικονομικών της υγείας Econcare σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα Επιδέρμια πραγματοποίησαν μια μελέτη, στην οποία καταγράφεται η ποιότητα ζωής των ασθενών με μέτρια έως σοβαρή Ψωρίαση και η διερεύνηση των παραγόντων που μπορεί να την επηρεάζουν.

Περισσότερα

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΛΥΚΤΑΙΝΩΔΗ ΨΩΡΙΑΣΗ (7/12/2022)

Η Γενικευμένη Φλυκταινώδης Ψωρίαση είναι μια αρκετά σπάνια νόσος, με έντονες εξάρσεις, η οποία μπορεί να απειλήσει ακόμη και τη ζωή του ίδιου του ασθενή. Παρουσιάζει διάφορα συμπτώματα, ανάμεσα στα οποία ο πυρετός και η αφυδάτωση.

Περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΨΩΡΙΑΣΗ+ ΨΩΡΙΑΣΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ (26/10/2022)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, δημιούργησε έναν πολυσέλιδο οδηγό ασκήσεων για ασθενείς με ψωριασική αρθρίτιδα.

Περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΛΥΚΤΑΙΝΩΔΗΣ ΨΩΡΙΑΣΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ IFPA ΚΑΙ EUROPSO (25/10/2022)

Στην Ευρωπαϊκή Ομπρέλα Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση (EUROPSO) και στη Διεθνή Ομοσπονδία Ενώσεων Ασθενών με Ψωρίαση (IFPA) την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια. Οι δύο οργανισμοί εξέδωσαν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τη Γενικευμένη Φλυκταινώδη Ψωρίαση.

Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών Επιδέρμια, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατοπικής Δερματίτιδας 2022, δημοσίευσε χρήσιμες συμβουλές για την περιποίηση και ενυδάτωση του δέρματος που πάσχει από Aτοπική δερματίτιδα.

Περισσότερα

 Το «Επιδέρμια» διεκδικεί τα δικαιώματα των ασθενών

Άμεσες πληροφορίες για τον σύλλογο και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Epidermia στο Facebook.

Μετάβαση

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας