Είστε εδώ

«Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ»: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (23/5/2022)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, διοργάνωσε τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η Επίσκεψη μου στον γιατρό μου».

Ο Πρόεδρος του Επιδέρμια, κ. Ρένος Βαμβακούσης, αναφέρθηκε στους στόχους, τις ενημερωτικές δράσεις του Συλλόγου και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο πλαίσιο της δράσης «Εγώ και ο Γιατρός μου».

Στη συνέχεια, η κεντρική ομιλήτρια κα. Έφη Σίμου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, έθεσε ερωτήματα στους ασθενείς για το πόσο επιτυχημένη μπορεί να είναι η επίσκεψη στον γιατρό. Έπειτα, η κα. Σίμου παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας μελέτης που έγινε στους ασθενείς αναφορικά με το πώς συμπεριφέρονται οι ασθενείς όταν επισκέπτονται τον θεράποντα γιατρό τους. Επίσης, η ομιλήτρια έδωσε συμβουλές για τη σωστή προετοιμασία μιας επιτυχημένης επίσκεψης, καθώς και για το τι πρέπει να κάνουν οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, αλλά και μετά την επίσκεψη στον γιατρό.

Ο πρόεδρος του Επιδέρμια, κ. Ρένος Βαμβακούσης, μαζί με την ταμία, κα. Τίνα Κουκοπούλου συντόνισαν τις ερωτήσεις που έθετε το κοινό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το Επιδέρμια ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης «Εγώ και ο Γιατρός μου» (Me and my doctor) έπειτα από την παγκόσμια διάκριση του Επιδέρμια στον Διεθνή Διαγωνισμό «UPLIFT Innovation Challenge», ο οποίος οργανώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση IFPA και την εταιρεία AMGEN.

 

Χορηγός: 
AMGEN

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας