Είστε εδώ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ (3/3/2019)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Ρευματικά Νοσήματα  ΡευΜΑζήν, σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Εστία Μητέρας», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση κοινού στην πόλη της Λιβαδειάς στις 3 Μαρτίου 2019, με θέμα «Γνωριμία με τα πιο συχνά Ρευματικά Νοσήματα»

Η Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα ‘Επιδέρμια’ και Μέλος ΔΣ Ρευμαζήν Κουκοπούλου Τίνα, μίλησε για τις «Επιπτώσεις των Ρευματικών Νοσημάτων στους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Ο ρόλος των συλλόγων ασθενών»

Ακολούθησε ομιλία του κ. Βαϊόπουλο Γιώργο, MD, PhD Παθολόγου-Ρευματολόγου, ομότιμου Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, με θέμα «Τι είναι η ρευματολογία και τι ο Ρευματολόγος»

Στη συνέχεια, η κα. Αρετή Ν. Μαρία, MSC, Ειδικός Ρευματολόγος ανέπτυξε ομιλία με θέμα: «Γνωρίζοντας την Ρευματοειδή  Αρθρίτιδα» , και ακολούθησε η κα Ελευθεριάδου Φοίβη, Ειδικός Ρευματολόγος  η οποία παρουσίασε το θέμα: «Γνωρίζοντας τις Οροαρνητικές Σπονδυλαρθρίτιδες»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κα. Κεφάλα Σταυρούλα, ασθενή με Ρευματικό Νόσημα: η οποία παρουσίασε την πλευρά του ασθενούς.

Το κοινό απεύθυνε τις ερωτήσεις του στους ομιλητές, μέσα από μία ουσιαστική συζήτηση σχετικά με τα ρευματικά νοσήματα, και ενημερώθηκε από τους ειδικούς έγκυρα και αναλυτικά.

 

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας