Είστε εδώ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΨΩΡΙΑΣΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ" (27/3/2017)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση κοινού με θέμα: «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Μύθοι και αλήθειες» στο Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων Σωματείου Συνταξιούχων Η.Σ.Α.Π., αίθουσα «Ομόνοια» την Δευτέρα 27 Μαρτίου .

 

Την πρώτη εκδήλωση του συλλόγου στο λιμάνι του Πειραιά προλόγισε ο αντιπρόεδρος του Επιδέρμια, κύριος Ειρηναίος Βαμβακούσης αναλύοντας μύθους γύρω από της νόσους όπως τις βιώνουν οι ασθενείς και παρουσίασε τον σύλλογο.

Στην συνέχεια ο κος Ιωάννης Κατσαντώνης, Δερματολόγος–Αφροδισιολόγος, Διευθυντής Τζανείου ΓΝΠ,  ενημέρωσε το κοινό για την ψωρίαση, τις θεραπείες και τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις. Με προσωπικά βιώματα, όντας κι ο ίδιος ασθενής με ψωρίαση έκανε στο κοινό κατανοητό το νόσημα με απλό τρόπο.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία της κυρίας Άννας Κανδύλη, Ειδικής Ρευματολόγου που ανέλυσε την ψωριασική αρθρίτιδα με την επιστημονική της ιδιότητας αλλά κι έδωσε πρακτικές συμβουλές για την καθημερινότητα ως ασθενής και η ίδια.

 

Τέλος το κοινό με την πληθώρα ερωτήσεων έλυσε τις απορίες του και δημιούργησε έναν ενδιαφέροντα διάλογο.

Την εκδήλωση μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στον ακόλουθο σύνδεσμο στο κανάλι του Επιδέρμια στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=TF9a3RNkCDo

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας Novartis Hellas.

Χορηγός: 
Novartis Hellas

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας