Είστε εδώ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ (16/12/2020)

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για την Ψωρίαση και την Ατοπική Δερματίτιδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Επιδέρμια στις 16 Δεκεμβρίου 2020 και προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του στο facebook του Επιδέρμια.
Ο Πρόεδρος κ. Βαμβακούσης παρουσίασε τον Σύλλογο Επιδέρμια, τους στόχους του, την ιστορία του και τις Δράσεις του, και ακολούθως η ταμίας κα. Κουκοπούλου έκανε λόγο για το ταξίδι του ασθενή μέσα στη νόσο του, καθώς και τη σημασία ύπαρξης των συλλόγων ασθενών.
Στη συνέχεια, ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Ιωαννίδης στην εισήγησή του αναφέρθηκε στην ψωρίαση, στους τύπους της ψωρίασης και τις θεραπευτικές επιλογές της νόσου, ενώ ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ευστράτιος Βακιρλής ενημέρωσε το κοινό για την ατοπική δερματίτιδα, παρουσιάζοντας τη συμπτωματολογία και τους τρόπους αντιμετώπισης της νόσου. Οι παρουσιάσεις των ειδικών γιατρών ήταν πολύ ενδιαφέρουσες και προσέφεραν στο κοινό λεπτομερή και έγκυρη ενημέρωση για τις δύο νόσους. Η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη και μετά το τέλος των εισηγήσεων, οι καλεσμένοι γιατροί απάντησαν στις πολυάριθμες ερωτήσεις που τους έθεσαν οι ασθενείς. Το Επιδέρμια, που πάντα έχει στο επίκεντρό του τον ασθενή, ανανεώνει το ραντεβού στις επόμενες εκδηλώσεις.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Pfizer και Sanofi.

 

Χορηγός: 
Pfizer, Sanofi

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας