Είστε εδώ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΙΣ ΝΟΣΟΙ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚOZANH (4/6/2018)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» και ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας «HELLESCC» συνδιοργάνωσαν την πολύ επιτυχημένη ανοιχτή εκδήλωση κοινού με θέμα: «Αυτοφλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου και του δέρματος», στην Κοζάνη, στις 4/6/2018.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της αντιπρόεδρου κα. Βάσω Ραφαέλα Βακουφτσή του Σύλλογου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας «HELLESCC», όπου μίλησε για την πλευρά του ασθενή με Ι.Φ.Ν.Ε.. Ακολούθησε ο κ. Στέφανος Στεφανίδης, γαστρεντερολόγος, που παρουσίασε τις Αυτοφλεγμονώδεις νόσους του εντέρου. Η ομιλία της κα. Πωλίνας Γιαννιώτη, διατροφολόγου, έδωσε καθοδήγηση της διατροφής των ασθενών και της κα. Σοφίας Γεωργιάδου, ψυχολόγου, παρουσίασε την ψυχολογική επίπτωση που μπορεί να έχει κάποιος ασθενής.
Στη συνέχεια η κα.Τίνα Κουκοπούλου, πρόεδρος Επιδέρμια αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιδέρμια και τόνισε την αναγκαιότητα ενημέρωσης των ασθενών.
Οι δερματολόγοι-αφροδισιολόγοι, κ. Παναγιώτης Καλογερίδης και κα. Φανή Μαλιαμάνη μίλησαν για την Ψωρίαση.
Ο κ. Παναγιώτης Καλογερίδης, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος παρουσίασε όλες τις μορφές τα συμπτώματα  και τη διάγνωση της ψωρίασης, και ακολούθως η κ. Φανή Μαλιαμάνη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, αναφέρθηκε εμπεριστατωμένα σε όλες τις θεραπευτικές επιλογές της ψωρίασης.

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας