Είστε εδώ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (15/11/2017)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα «Ακεσώ» συνδιοργάνωσαν την πολύ επιτυχημένη ανοιχτή εκδήλωση κοινού με θέμα: «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα», στην Καβάλα, στις 15/11/2017.
Την πρώτη κοινή εκδήλωση των δύο συλλόγων προλόγισε ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κ. Ξενοφών Κροκίδης.
Αρχικά ακούστηκε η φωνή των ασθενών από τους προέδρους των δύο συλλόγων. H κα.Τίνα Κουκοπούλου, πρόεδρος Επιδέρμια και ο κ. Λεωνίδας Φωτιάδης, πρόεδρος Ακεσώ αναφέρθηκαν τις δράσεις των δύο συλλόγων, τονίζοντας την αναγκαιότητα ενημέρωσης των ασθενών. Επίσης, παρουσίασαν στο κοινό την πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων ασθενών,γονέων, κηδεμόνων και φίλων παιδιών, με ρευματικά νοσήματα «Ρευμαζήν» ιδρυτικά μέλη της οποίας αποτελούν και οι δύο σύλλογοι.
Οι ιατροί ομιλητές, κ. Μαντάς Αθανάσιος, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος – Ακαδημαϊκός Υπότροφος Β’ Δερματολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και ο κ. Τεμεκονίδης Ι. Θέμης, Ρευματολόγος, ενημέρωσαν το κοινό εμπεριστατωμένα για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα.  
Τέλος, στην κατάμεστη αίθουσα, ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση, όπου το κοινό έθεσε ερωτήσεις που απαντήθηκαν λεπτομερώς  από τους ειδικούς ιατρούς.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας GENESIS Pharma.

Χορηγός: 
GENESIS pharma

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας