Είστε εδώ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ‘ΨΩΡΙΑΣΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ’ (25/5/2016)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση εφ’ όλης της Ύλης» την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» στην Αθήνα, στο πλαίσιο των δράσεών του για την πληροφόρηση των ασθενών, του οικογενειακού τους περιβάλλοντος αλλά και του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη νόσο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Ρένος Βαμβακούσης, αντιπρόεδρος του Επιδέρμια με την παρουσίαση του συλλόγου και τους στόχους αυτού δίνοντας έμφαση στην ασθενοκεντρική περίθαλψη και ενημέρωση του ασθενούς με ψωρίαση.

Ο κύριος ομιλητής κ. Δημήτρης Ρηγόπουλος, Καθηγητή Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρο της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας εξήγησε με πλήρη, απλό και κατανοητό τρόπο τι είναι η ψωρίαση μέσα από μία πολύπλευρη σκοπιά. Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο με πλήθος ερωτήσεων που απαντήθηκαν όλες από τον καθηγητή και την πρόεδρο του συλλόγου κ. Τίνα Κουκοπούλου .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας AbbVie.

Χορηγός: 
Abbvie

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας