Είστε εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το Σάββατο 19.11.2016 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΙΑ» στα Χανιά με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση θέμα «τι πρέπει να γνωρίζω για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα» σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα Επιδέρμια.
Οι εισηγήσεις των ομιλητών, του δερματολόγου κυρίου Ηλία Παπαμιχελάκη για την Ψωρίαση, καθώς και του ρευματολόγου κυρίου Γιάννη Καλλιτσάκη για την ψωριασική αρθρίτιδα και ήταν πλήρεις και περιεκτικές. Οι δύο επιστήμονες ήταν ιδιαίτερα αναλυτικοί και επεξηγηματικοί και ανάπτυξαν θέματα όπως τα συμπτώματα και η κλινική εικόνα του ασθενούς με ψωρίαση και με ψωριασική αρθρίτιδα, οι υπάρχουσες θεραπευτικές επιλογές, η ψωρίαση στα νύχια, ο ρόλος της διατροφής στα δύο αυτά νοσήματα, η συνεργασία μεταξύ των δερματολόγων και των ρευματολόγων για το βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και το ενδιαφέρον μεγάλο, όπως φάνηκε από τις πολυάριθμες ερωτήσεις και τη συζήτηση που ακολούθησαν.
Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και αποδείχθηκε ότι η συνεργασία των συλλόγων ασθενών ανά την Ελλάδα είναι σημαντικό εφόδιο στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών αλλά και στην προσπάθεια για την υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού.

Η εκδήλωση «τι πρέπει να γνωρίζω για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα» υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Genesis Pharma.

Χορηγός: 
Genesis Pharma

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας