Είστε εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ" ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (5/7/2017)

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο CAPSIS ASTORIA στο Ηράκλειο Κρήτης με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση θέμα « Τι πρέπει να γνωρίζω για την Ψωρίαση και την Ψωριασική Αρθρίτιδα» σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα Επιδέρμια.

Οι εισηγήσεις των ομιλητών, του δερματολόγου κυρίου Ξεκαρδάκη Δημήτρη για την ψωρίαση, καθώς και της ρευματολόγου κυρίας Ρέπα Αργυρώς για την ψωριασική αρθρίτιδα και ήταν πλήρεις και περιεκτικές.
Οι δύο επιστήμονες ήταν ιδιαίτερα αναλυτικοί και επεξηγηματικοί και ανέπτυξαν θέματα όπως τις μορφές ψωρίασης, τα συμπτώματα ψωριασικής αρθρίτιδας, καθώς και τις υπάρχουσες θεραπευτικές επιλογές τονίζοντας τη σημασία της συνεργασία μεταξύ των δερματολόγων και των ρευματολόγων για το βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
Ακολούθησε πληθώρα ερωτήσεων από το πολυάριθμο κοινό που συμμετείχε στην εκδήλωση. Η επιτυχία της απέδειξε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας των συλλόγων ασθενών ανά την Ελλάδα, η οποία αποτελεί εφόδιο στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών αλλά και στην προσπάθεια για την υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού.
Η εκδήλωση «τι πρέπει να γνωρίζω για την ψωρίαση και την ψωριασική αρθρίτιδα» υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Genesis Pharma.

 

Χορηγός: 
GENESIS pharma

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας