Είστε εδώ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ONE TO ONE

Επιδέρμια Γραμμή Υποστήριξης

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, είχε και έχει πάντα στο επίκεντρο των δράσεων του τον ασθενή. Στόχος, πέρα από την έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση για τις νόσους και τις θεραπευτικές επιλογές, είναι η διαρκής υποστήριξη των ασθενών με κάθε τρόπο και μέσο.

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε όλοι λόγω της εμφάνισης του Covid-19, το άγχος των ασθενών είναι πρόδηλο, και οι ανησυχίες τους δικαιολογημένα έχουν αυξηθεί.

Με το δεδομένο των ιδιαίτερων καιρών που βιώνουμε, το Επιδέρμια αποφάσισε να υλοποιήσει το πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης Οne to Οne. Εξειδικευμένοι ψυχολόγοι με εμπειρία στην ψωρίαση, θα είναι στη διάθεση των ασθενών για να τους παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη στις δύσκολες και ιδιαίτερες εποχές που διανύουμε, για να συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση των ανησυχιών των ασθενών. Με την κατάλληλη υποστήριξη, η προσαρμογή στις νέες συνθήκες ζωής θα είναι σίγουρα πιο ομαλή. Το πρόγραμμα One to One θα πραγματοποιείται είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω ηλεκτρονικής συνεδρίας.

Καλούμε όλα τα μέλη μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2315 553 780.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών  GENESIS Pharma, LEO Pharma, και ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας