Είστε εδώ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΨΩΡΙΑΣΗΣ «ΨΩΡΙΑΣΙΚΗ ΝΟΣΟΣ 2020» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (30-31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020)

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, συμμετείχε στη Διημερίδα Ψωρίασης «Ψωριασική Νόσος 2020, Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης 2020 και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Ιπποκράτη», η οποία διοργανώθηκε από την «Εταιρεία Διάδοσης του Ιπποκράτειου Πνεύματος» και έλαβε χώρα στην Αθήνα, στις 30-31 Οκτωβρίου 2020. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ήταν η κα. Ευαγγελία Παπαδαυίδ, Καθηγήτρια Δερματολογίας Ε.Κ.Π.Α.

Ο Πρόεδρος του Επιδέρμια, Ρένος Βαμβακούσης, στην εισήγησή του αναφέρθηκε στο Μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης 2020 που είναι «Ενημερώσου» και τόνισε ότι η έγκυρη ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων μερών (ασθενείς, κοινωνία, σύλλογοι ασθενών, επαγγελματίες υγείας, φορείς λήψης αποφάσεων) είναι ιδιαιτέρως σημαντική και άκρως απαραίτητη για μία ολοκληρωμένη προσέγγιση της ψωρίασης. Τέλος, αναφέρθηκε στην ψωρίαση από την πλευρά του ασθενή, εστιάζοντας στην αλληλεπίδραση του ασθενή με τους γιατρούς, το κράτος, την κοινωνία αλλά και με την ίδια την ψωριασική νόσο.

Το Επιδέρμια νιώθει ιδιαίτερη τιμή που συμμετείχε στην εν λόγω Διημερίδα για την Ψωριασική Νόσο και που διέδωσε το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης.

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας