Είστε εδώ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΩΡΙΑΣΗΣ «ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ» (27-28/11/2021, ΑΘΗΝΑ)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, συμμετείχε στο Συνέδριο Ψωρίασης «Ψωρίαση και Δερματικά Νοσήματα: εν μέσω πανδημίας ενώνουμε τις δυνάμεις μας», το οποίο έλαβε χώρα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2021. Το συνέδριο διοργανώνεται κάθε χρόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης και στόχο έχει να μεταδώσει το μήνυμα ότι η ψωρίαση αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με την κατάλληλη θεραπεία και να διαλύσει τις προκαταλήψεις που υπάρχουν για την ασθένεια. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου ήταν η κα. Ευαγγελία Παπαδαυίδ, Καθηγήτρια Δερματολογίας Ε.Κ.Π.Α.

Ο Πρόεδρος του Επιδέρμια, Ρένος Βαμβακούσης, στην παρουσίαση του, υπογράμμισε τη σημασία που έχει η ύπαρξη των συλλόγων ασθενών και επισήμανε τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι οι ασθενείς με ψωρίαση την περίοδο της πανδημίας. Επίσης, αναφέρθηκε στις δράσεις που έγιναν από τον Σύλλογο Επιδέρμια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, καθώς και στο πώς μπορεί να βελτιωθεί η σχέση γιατρού και ασθενή, προκειμένου να αποκομίσει ο ασθενής τα βέλτιστα οφέλη από την επίσκεψή του.

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας