Είστε εδώ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ EUROPSO (12/11/2022)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, παρευρέθηκε στην ετήσια συνέλευση που διοργάνωσε στη Μαδρίτη η Ευρωπαϊκή Ομπρέλα Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση, EUROPSO, στην οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Η συνέλευση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή πολυάριθμων χωρών-μελών του Europso. Υλοποιήθηκαν ποικίλα χρήσιμα workshops, όπου εκπαιδεύτηκαν οι εκπρόσωποι των ασθενών σχετικά με τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων, τις δράσεις των συλλόγων ασθενών, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.α.

Στη συνέλευση πραγματοποιήθηκαν επίσης και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο εκλέχθηκε ως μέλος του η ταμίας του Συλλόγου Επιδέρμια, κα Τίνα Κουκοπούλου. Η επανεκλογή ενός εκπροσώπου του Συλλόγου Επιδέρμια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Europso μας κάνει περήφανους, διότι η φωνή των Ελλήνων ασθενών με ψωρίαση βγαίνει εκτός των συνόρων και εκπροσωπείται άξια η χώρα μας. Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Europso καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας