Είστε εδώ

ΨΩΡΙΑΣΗ - ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (12/12/2016)

Tη Δευτέρα 12/12/2016 στην πόλη της Λάρισας, στο κατάμεστο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

ΨΩΡΙΑΣΗ - Νεότερα Δεδομένα γύρω από τη νόσο και ο ρόλος της διατροφής

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα Επιδέρμια από την πρόεδρο του, Τίνα Κουκοπούλου. Η ιστορία του συλλόγου, οι στόχοι και οι δράσεις του αναλύθηκαν διεξοδικά.

Στη συνέχεια, η Επίκουρη Καθηγήτρια Δερματολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζαφειρίου Ευτέρπη μίλησε για τη νόσο της Ψωρίασης και τα νεότερα δεδομένα γύρω από αυτήν. Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί υπεύθυνα για την νόσο και για όλες τις εξελίξεις της επιστήμης για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της Ψωρίασης. Οι διαφορετικές θεραπευτικές επιλογές παρουσιάστηκαν σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία.

Ακολούθησε η παρουσίαση της Βιολόγου - Διαιτολόγου – Διατροφολόγου MMedSc Συμεωνίδου Βαρβάρας. Ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές δόθηκαν στο κοινό σχετικά με την ιδανική διατροφή για τον ασθενή με διάγνωση ψωρίασης, προκειμένου αυτός να βοηθηθεί στην βελτίωση της κλινικής του εικόνας.

 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Καθηγήτριας Δερματολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ρουσάκη – Schulze Αγγελικής Βικτώρια.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις  πολυάριθμες ερωτήσεις του κοινού προς τις εισηγήτριες σε θέματα που αφορούσαν τη νόσο.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της AbbVie

 

Χορηγός: 
Abbvie

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας