Είστε εδώ

ΨΩΡΙΑΣΗ +: ΣΥΝΝΟΣΗΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΩΡΙΑΣΗΣ -ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ (16/11/2021)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, στα πλαίσια της καμπάνιας με τίτλο ΨΩΡΙΑΣΗ +, διοργάνωσε μία ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση που εστίασε στις Συννοσηρότητες της Ψωρίασης.

Την εκδήλωσε προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιδέρμια, κ. Βαμβακούσης, ο οποίος παρουσίασε την ιστορία και τις δράσεις του Συλλόγου. Στη συνέχεια, οι εξειδικευμένοι γιατροί ενημέρωσαν τους ασθενείς για τα συνοδά νοσήματα της ψωρίασης και την επίπτωση στην ποιότητα ζωής των νοσούντων. Τόνισαν το ψυχικό βάρος και την επίδραση της ψωρίασης στην καθημερινότητα των ανθρώπων και ότι η θεραπεία είναι μακροχρόνια και πολλές φορές διά βίου. Οι καλεσμένοι επιστήμονες υπογράμμισαν τη σημασία που έχει ο χρόνος που αφιερώνει ο γιατρός στον ασθενή, καθώς και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ενημέρωση για τις διαθέσιμες θεραπείες. Ανέφεραν, επίσης, ότι η διαχείριση της ψωριασικής νόσου απαιτεί τη συνεργασία γιατρών πολλών ειδικοτήτων.  Η ταμίας του Επιδέρμια, κα. Κουκοπούλου, ανέλαβε τον συντονισμό των ερωτημάτων που έθετε το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το κοινό έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το σεμινάριο, με συνεχείς ερωτήσεις, στις οποίες οι καλεσμένοι γιατροί απάντησαν με προθυμία.

Το Επιδέρμια ευχαριστεί τους γιατρούς που συμμετείχαν στο σεμινάριο και όλους όσοι παρακολουθήσαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση.

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ, NOVARTIS, LIILY και JANSSEN.

Χορηγός: 
ΒΙΑΝΕΞ, NOVARTIS, LIILY και JANSSEN

Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα.

© 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας